Hoe lang is de vliegtijd naar Kaapverdië?

Voorpret is een groot deel van de vakantiebeleving. Het zoeken naar de ideale bestemming, het uitzoeken van het verblijf. Plaatjes kijken en tripjes plannen. Het is goed mogelijk dat je in Kaapverdië de ideale vakantie gevonden hebt, de veelzijdigheid van deze eilandengroep is enorm en daarom is er voor iedereen genoeg te vinden en te doen. De vliegtijd naar Kaapverdië is ongeveer zes uur en daarmee goed te overzien. Gezien het feit dat Kaapverdië uit eilanden bestaat en in de buurt van Senegal ligt zijn er niet echt andere mogelijkheden om op de eilanden te komen. Een roadtrip neemt net wat meer tijd in beslag dan vliegen naar Kaapverdië.

Kijk hier voor de last minutes naar Kaapverdie?

De Kaapverdie vliegtijd is 6 uur

Sal is een Kaapverdisch eiland en is een geliefde bestemming onder de watersporters. De vliegtijd naar het eiland Sal op Kaapverdië ligt rond de 6 uur. Vanaf Eindhoven en Amsterdam wordt er gevlogen op dit eiland. Logisch dat dit eiland een eigen luchthaven heeft, de populaire badplaats Santa Maria op het eiland heeft een 8 kilometer lang wit zandstrand. Dit eiland is perfect voor surfers en tevens geliefd onder snorkelaars door de mooie onderwaterwereld. Het eiland dankt haar naam trouwens aan de zoutwinning die vroeger zorgde voor de inkomsten van het eiland. Deze historie is ook nog zichtbaar op het eiland en dobberen in de zoutwater kraters behoort tot een mogelijk uitje.

Ready for take off vliegen naar kaapverdie

Naar de voorpret is het dan eindelijk tijd om in te pakken en richting vliegveld te gaan. Op het moment dat je voet aan boord van het vliegtuig zet is het zo ver, de vakantie is begonnen. De meeste maatschappijen bieden verschillende opties aan als het gaat om comfort tijdens de vlucht. Voor sommige reizigers is vliegen een noodzakelijk kwaad en een ander geniet juist van de vliegreis. Daarom is het altijd wel fijn om te weten hoe lang de vlucht duurt. Het prachtige Kaapverdië met zon, zee en strand ligt op slechts 6 uurtjes vliegen vanaf Amsterdam of Eindhoven. In vergelijking met andere tropische bestemmingen is dat echt geen lange zit.

Vele havens

Kaapverdië heeft zoveel te bieden dat het logisch is dat het een populaire vakantiebestemming is. Er zijn meerdere luchthavens waarop men op kan vliegen naar Kaapverdië, te weten op Sal, Boa Vista, Praia (Santiago) en Sao Vicente. De vliegtijd naar Kaapverdië valt reuze mee in vergelijking met andere bestemmingen met een soortgelijk aanbod. Omdat de reis vanuit Nederland naar Kaapverdië rechtstreeks is scheelt dat behoorlijk in reis- en vliegtijd.

Kaapverdië met kinderen

Geen lastige overstappen of wachttijden maar instappen, zitten en uitstappen. Ook dat maakt de vliegtijd naar Kaapverdië aantrekkelijk een aangenaam. Met kleine kinderen is een reis van 6 uur ook goed te overzien, vooral in tegenstelling tot bijvoorbeeld een reis naar Bali. Voor een tropische vakantie hoef je dus geen dag te vliegen, vandaar dat Kaapverdië steeds populairder wordt.