Warning: The magic method Merlin_Logger::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/b/f/sal-kaapverdie.nl/httpd.www/wp-content/themes/valley/inc/merlin/includes/class-merlin-logger.php on line 194 Rondreis Kaapverdie! De ideale vakantie en altijd zonnig

Er zijn verschillende manieren om een vakantie te beleven. De een geniet van het eten en drinken een ander ligt het liefst de hele dag te bakken. Sommigen houden van een actieve last minute vakantie en anderen zijn met name benieuwd naar de cultuur en historie van een land. Zo zijn er dus ook meerdere manieren om een vakantie vorm te geven. Het maken van een rondreis is er daar een van. Kaapverdië als bestemming is perfect om al reizend te ontdekken, hop van eiland naar eiland en geniet van de diversiteit van dit land.

Verschillende soorten rondreizen in Kaapverdie

Een rondreis kan op verschillende manieren worden samengesteld. Een groepsrondreis waarbij een groep een vast programma aan doet, een individuele rondreis waarbij je zelf een vast programma af gaat. Maar het kan ook speciaal worden samengesteld voor jou door bijvoorbeeld een reisbureau of je stelt zelf een reis samen. Online is er ontzettend veel informatie te vinden, je kan dan zelf bekijken waar je voorkeuren naar uitgaan en je reis plannen. Als je daar minder handig in bent of graag het advies van een expert wil kun je een reis laten samenstellen of een geplande reis boeken. Dan weet je zeker dat je alle hoogtepunten bezoekt.

Het avontuur tegemoet reizen

Bij het boeken van een vakantie of reis zijn er verschillende opties. Een reis en verblijf op een en dezelfde plek, een rondreis, groepsreis of backpacken. Bij een rondreis is de route van te voren uitgestippeld, het reis en verblijven zijn allemaal geregeld. Het grote voordeel van een rondreis is het niet bij een plek blijft en je zo veel meer van het land, de inwoners en cultuur mee krijgt.

Eiland hoppen

Het land Kaapverdië bestaat uit verschillende eilanden voor de kust van Afrika. Hoewel ieder land natuurlijk verschillende streken en gebieden heeft is het wel extra leuk om tijdens een rondreis meerdere eilanden te bezoeken en ontdekken. Kaapverdië is een fantastisch en gastvrij land met een rijke historie, prachtige natuur en ook voor de sportieve reiziger is er genoeg mogelijk. Sal is als eiland meer geschikt om te relaxen op een van de prachtige stranden en bijvoorbeeld Santo Antão is dan meer geschikt voor wandelaars.

Actieve rondreis

De Kaapverdische eilanden zijn een paradijs voor snorkelaars, er kan worden gesurfd, gewandeld of je kan de bergen in. Het eiland Santo Antao heeft een groot netwerk van eeuwenoude ezelspaden en zandpaden. Je kunt daar wandelingen maken van een paar uur of hele dagtochten. En de hoogteverschillen liggen ongeveer tussen de 200 en de 1200 m. Niet ieder eiland heeft al deze elementen in de aanbieding en ook daarom is het heerlijk om Kaapverdië al rondreizend te ontdekken. En als je metgezel minder actief is ingesteld zijn de stranden natuurlijk overal perfect om met een cocktail te genieten van het prachtige uitzicht. Witte stranden, blauwe wateren, wie wil daar nou niet van genieten?

Een rondreis is de ideale manier om op een redelijk korte termijn een goed beeld te krijgen van alles wat een land te bieden heeft. Reis daarom van plek naar plek om alle hoogtepunten te ontdekken en te genieten van alle specialiteiten van ieder eiland.