Is er corona op Kaapverdie?

Het antwoord daarop is Nee. Daar waar veel landen last hebben van het Corona virus is deze nog niet gemeld in Kaapverdie. Of dit blijft is lastig te voorspellen, het is daarmee in tegenstelling tot andere vakantiebestemmingen nog steeds een veilige keuze. Vooral ook omdat het virus in warme landen veel minder hard groeit. Het is op dit moment zo’n 30 graden op Kaapverdie en dat blijft nog wel een tijdje zo.

Op deze website kunt u actueel zien waar meldingen zijn

Veilig op vakantie naar Kaapverdie

Een vakantie op kaapverdie kunt u veilig boeken wanneer u dit via een reisbureau doet en met een goede doorlopende reisverzekering. Een reisorganisatie houdt op uurbasis de situatie voor u in de gaten en u kunt hier contact mee opnemen, indien u vragen heeft. Ook zal een reisorganisatie zoals Tui u helpen om veilig thuis te komen. De huidige virus uitbraak heeft ervoor gezorgd dat prijzen flink zijn gedaald. Indien u een goedkope luxe vakantie wilt boeken, kunt u nu uw slag slaan.

vakantie annuleren door Coronoa?

Wanneer u een vakantie annuleert kunt u zich het beste laten adviseren door uw reisorganisatie. In sommige gevallen worden met geldige redenen reissommen vergoed of deels vergoed. Hiervoor is vaak wel een code rood nodig van het ministerie van buitenlandse zaken. Ook een reisverzekering kijkt naar dit soort adviezen. Annuleert u zonder een negatief reisadvies. Dan kan het zijn dat de verzekering niet of maar deels uitkeert.

Een goede doorlopende reisverzekering afsluiten doet u hier.