Is er corona op Kaapverdie?

Het antwoord daarop is Ja inmiddels wel. Zoals overal in de wereld is er zijn er ook Corona gevallen in Kaapverdie, hoewel dit nog maar zeer beperkt is. Worden ook hier standaard regels zoals de 1,5 meter en thuisblijven gehanteerd. Ook zijn de vacinaties op Kaapverdie inmiddels flink op gang gekomen. Op deze website kunt u actueel zien waar meldingen zijn

Veilig op vakantie naar Kaapverdie

Een vakantie op kaapverdie kunt u veilig boeken wanneer u dit via een reisbureau doet en met een goede doorlopende reisverzekering. Een reisorganisatie houdt op uurbasis de situatie voor u in de gaten en u kunt hier contact mee opnemen, indien u vragen heeft. Ook zal een reisorganisatie zoals Tui u helpen om veilig thuis te komen. De huidige virus uitbraak heeft ervoor gezorgd dat prijzen flink zijn gedaald. Indien u een goedkope luxe vakantie wilt boeken, kunt u nu uw slag slaan.

vakantie annuleren door Corona?

Wanneer u een vakantie annuleert kunt u zich het beste laten adviseren door uw reisorganisatie. In sommige gevallen worden met geldige redenen reissommen vergoed of deels vergoed. Hiervoor is vaak wel een code rood nodig van het ministerie van buitenlandse zaken. Ook een reisverzekering kijkt naar dit soort adviezen. Annuleert u zonder een negatief reisadvies. Dan kan het zijn dat de verzekering niet of maar deels uitkeert.

Een goede doorlopende reisverzekering afsluiten doet u hier.